“ZENE-BOR” A 100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR ÉVADZÁRÓ GÁLAKONCERTJE

honnan 30 December 23 hová 30 December 23
19:00

Idén ismét Kálmán Imre és Huszka Jenő népszerű dallamaiból nyújtunk át egy csokrot a közönségnek népszerű operettszólisták előadásában. A koncertet Lendvai Csócsi József főprímás vezetésével az elmaradhatatlan Pacsirta a Radetzky induló és tűzijáték zárja.

„ZENE-BOR”
a 100 Tagú Cigányzenekar
Évadzáró Gálakoncertje

Már hagyománnyá vált a 27. alkalommal megrendezésre kerülő ZENE-BOR ünnepe, melyen minden évben december 30-án nagyszabású gálakoncertet ad a világon egyedül álló, 100 Tagú Cigányzenekar. Kétrészes műsoruk repertoárján a virtuóz cigányzene, a jól ismert klasszikusok mellett olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra” jellemző hangzás világgal gazdagítva.

Idén -folytatva a hagyományt-, ismert operettekből nyújtunk át csokrot a közönségnek, a Budapesti Operettszínház népszerű, fiatal szólistáinak előadásában. Kálmán Imre, Huszka Jenő örökzöld dallamait Dancs Annamari és Laki Péter bravúros előadásában hallhatják ezen az estén.

A koncertet, Lendvai „Csócsi” József főprímás vezetésével az elmaradhatatlan Pacsirta, a Radetzky induló és tüzijáték zárja.

Az est különlegessége, hogy a szünetben a közönség borkóstolón ismerkedhet Magyarország borászainak, borpincéinek kiváló nedüivel. Azok a vendégek, akik a koncertélményen túl egy gasztronómiai utazáson is részt szeretnének venni, a műsor alatt sósfalatok kíséretében vagy akár négyfogásos ünnepi vacsora mellett élvezhetik a 100 Tagú mind hangzásban mind látványban lebilincselő, páratlan előadását.

Program:
18.30 Kapunyitás / borkóstolás
19.00 Koncert I. rész / vacsora
20.00 Szünet / borkóstolás
20.25 Koncert II. rész / vacsora folytatása

Menü:
Előétel: Libamáj Bruleé brióssal és vaníliás áfonyával
Leves: Gyöngytyúk consommé mellehúsával és zöldségekkel
Főétel: Supreme csirke csicsókás gratin burgonyával, parajos polentával és kápia mártással
Desszert: Fehércsokoládés tarte mákkal, szilvával és balzsamecettel

Kosztán Ákos, Executive Chef
Novotel Bp. City & Budapest Kongresszusi Központ

Vegetáriánus menü az alábbi e-mail címen kérhető: info@argosart.hu